Vaillant warmtepomp, buffervat, hydro-unit en zonnepaneel

Warmtepomp Selector

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, ook bij het verwarmen van je huis. Daarom biedt Vaillant een selectie warmtepompen aan die je hierbij kunnen helpen. Welke warmtepomp is het best geschikt voor jouw thuissituatie? En wil je nog wel gebruik gaan maken van gas om je huis te verwarmen?

Om de consument op weg te helpen hebben we daarom samen met Vaillant een selectietool gemaakt. Op basis van een wizard worden consumenten meegenomen door een aantal vragen die moeten bepalen welke warmtepomp het best geschikt is voor de situatie van de consument. Op basis van formules die door Vaillant waren opgesteld, bepalen we vervolgens de meest geschikte oplossingen voor de consument. Daarbij kan het ook mogelijk zijn dat je nieuwe oplossing een puur elektrische oplossing is. Indien één van de getoonde oplossingen aantrekkelijk is, kan de consument vanaf het aanbod direct een aanvraag voor doen voor een offerte.

iMac met daarop de Warmtepomp Selector van Vaillant
Gestyleerde iPad Pro met daarop de Warmtepomp Selector van Vaillant

Het was niet onze eerste selectietool die we voor Vaillant maakten, en het zal vast niet de laatste zijn. De selectietool werd later opgemerkt door Vaillant Zwitserland. Zij wilden de markt op met een nieuw assortiment warmtepompen. Om hun consumenten te ondersteunen ontwikkelden wij voor Vaillant Zwitserland een versie van de selectietool die afgestemd is op hun doelgroep en markt.

  • Django
  • Responsive
  • Python
  • SCSS
  • Mobile first
  • Javascript

Meer weten over dit project?

Profielfoto Timo van Omniscale

Neem contact op met Timo Grevers:
timo@omniscale.nl
085 303 5 100